Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Společnost, která obětuje své děti ve prospěch těch, kteří už mají odžito, je určena k zániku!

0 0
možnosti
Foto

Zaměňte každé slovo odpovědnost ve vašem článku za poslušnost. Třeba vám to dojde. Jsem ovšem nenapravitelný optimista - tudíž často zklamáván.

0 0
možnosti
MH

Nedivte se, že se lidem nařízen nelíbí. Nemají totiž vůbec žádný smysl. Nošení roušek jako jediné bylo logickým a opodstatněným krokem, vše ostatní jsou nesmysly. Když dělníka naženete na 12 hodin do plné výrobní haly, spolu se spoustou jeho kolegů, ale večer na něj pošlete policii, protože procházkou po venku by někoho ohrozil (ač zdravý), tak tohle je poslední hřebík do věrohodnosti všech současných opatření.

Plné nemocnice jsou problém, o tom žádná. Ale nesmyslná, násilím vynucovaná šikana, která na celkovém stavu epidemie vůbec nic nezmění, je problémem mnohem větším.

0 0
možnosti
Foto

Kolik lidí se nakazilo na demonstraci na Staromáku před třemi týdny? Mělo by to jít vytrasovat. Podle mě nikdo - protože kdyby se někdo takový našel, provládní média by to už jistě použila jako argument.

5 2
možnosti
ZD

Zabýváte se proklamovanými důvody demonstrací. Osobně se domnívám, že za nimi stojí něco jiného. Že se jich chytnou momentálně nejvíce postižení a že zaznívají sem tam i logické výkřiky je věc té mlhy, která se okolo organizování vypouští. Otázkou je kdo to ve skutečnosti organizuje a kdo platí nemalé náklady. Neúspěšným chvilkařům zbyly na účtech velké prostředky a ladem ležící peníze ...

Aktuální demonstrace hrstky lidí, ochotně a masivně podporovaných médii za účasti obskurních hostů, beru jako součást seriálu vytváření dojmu o neúspěšnosti vlády. Vláda ochotně poskytuje palivo pro tyto prapodivné spolky a "zdroje jsou".

0 5
možnosti
Foto

Chcete proste zavest socialismus az komunismus jako jediny legalni zpusob .. rozumim ... nesouhlasim

6 3
možnosti
MS

M78i94l62a75n 23S51m43r43ž

2. 2. 2021 7:41

Mrzí mě, že považujete odpovědnost k sobě i k ostatním, včetně vlastních potomků, za socialismus až komunismus.

3 3
možnosti
LC

Pořád slýchám o tom, jaká je to hrozba pro veřejné zdraví, když se sejde na náměstí více lidí bez roušek a pokřikují protivládní hesla, ale zabýval se vůbec někdo tím, zda po těchto demonstracích skutečně vzrostl počet nemocných? Já jsem dosud o ničem podobném neslyšel, tak nevím, proč pořád dokola peskovat zdravé lidi za to, že se jich na čerstvém vzduchu sejde víc než sto.

2 4
možnosti
DP

D63a73d60a72k 20P73e88t36r

2. 2. 2021 6:48

Pane Cvrček, jste vážně tak natvrdlý?

4 2
možnosti
JP

Předpokládám, že nevnímáte svobodu jako specifickou formu jen pro někoho, pro mladé, či pro ty jejichž imunitní systém a celkový stav organismu se s infekcí dobře vypořádá?

Zdroj: https://milansmrz.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=764915

Když ony se viry neptají, jaký na to máme názor. Jen idealista si může myslet, že virus nepotká. Měl jste čas na přípravu. Až se virus zeptá, co jste dělal do setkání s ním, tak nemá cenu řvát, že jste se schovával, ale nevyšlo to.

1 0
možnosti
ZH

Tak jsem si přečetl tento blog a pár komentářů a mám pocit, že komentující buď četli něco jiného, nebo neporozumněli psanému textu, nebo, a to je pravděpodobnější, nechtějí slyšet nic, než svou "pravdu".

Smutné. S takovými také lidmi je ztráta času se vůbec bavit.

8 2
možnosti
Foto

Jestli se takhle bezobsazne vyjadrujete bezne, musi byt s vami psina

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS