Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádné globální oteplování a boj s ním neexistuje. Existuje pouze skupina lidí, kteří se chtějí bezohledně na neexistujícím oteplování napakovat.

1 0
možnosti

M91i71l16a17n 18S83m68r16ž

21. 4. 2018 14:06

Vůbec nehledíte na to, že tento článek není o klimatické změně, ale o masovém turismu a jeho dopadech na městské obyvatele. Pakliže se někde objeví jenom zmínka o globální oteplování, reagujete jak býk na červený hadr.

Nechává-li Vás chladným vyjádření vědeckých institucí, národních vědeckých akademií i profesních vědeckých spolků, možná, že nevěříte žádnému vědeckému poznáním. Určitě jej ale rád využíváte. Budiž.

Patrně považujeme klimatickou změnu za spiknutí. Já na rozdíl od vás vidím "zločinné spolčení" spíše na straně fosilních producentů a jejich politických kamarádů. Stále dostávají alespoň o řád více prostředků než obnovitelné zdroje.

1 1
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 15,78
  • Průměrná čtenost 1019x
Působil jsem na katedře energetiky VŠCHT. Jsem autor a spoluautor desítek odborných publikací a patentů a od roku 2003 viceprezident evropské asociace EUROSOLAR, usilující o úplnou náhradu fosilních a jaderných zdrojů obnovitelnými. Účastník rozvojových projektů v Zambii 2005-2010. Baví mě ekologická výchova a práce s mládeží.

Kdybyste se chtěli dozvědět víc o obnovitelné energetice,  o její perspektivě i o zásadních limitách současné civilizace, rád k vám přijedu na přednášku s diskuzí. Napište na: milan.smrz(et)eurosolar.cz

Seznam rubrik